Прваци државе у спортској гимнастици за мушкарце

Након сјајних резултата на општинском, окружном и међуокружном такмичењу, наши гимнастичари освојили су ПРВО место на државном првенству и још једном доказали да су прави шампиони.

Државно првенство у спортској гимнастици, одржано је у Крушевцу, 28.04.2014.године, на њему су учествовали победници седам региона Србије (који броји око 450 средњих школа) из Ниша, Пирота, Београда, Костолца, Ужица и Новог Сада.

Титулу првака државе поносно носе: 

  1. Ђаковић Зоран ( Граф44)
  2. Марковић Ђорђе  (Граф44)
  3. Тишановић Срђан ( Н11)
  4. Обрадовић Лука (Граф21).

Пут освајања титуле најбољих у држави није нимало лак, а ни могућ без подршке и залагања вође секције и ментора, професора физичког васпитања Свете Видића.

1

clip_image002

 

Шампионски успех на такмичењу међуокружног првенства у спортској гимнастици

На међуокружном такмичењу средњих школа у спортској гимнастици за мушкарце, у веома јакој конкуренцији, такмичара победника округа Београд, Зрењанин, Суботица, Нови Сад, наша школа заузела је прво место и пласирала се на државно првенство, освојивши 293,9 бодова, од могућих 300.

Екипу су сачињавали ученици: 

Зоран Ђаковић, одељење Граф44, Ђорђе Марковић, Граф44, Лука Обрадовић, Граф21 и Срђан Тишановић Н11. Такође, ученици Зоран Ђаковић и Лука Обрадовић, заузели су друго и треће место у појединачној конкуренцији у вишебоју. 

За успех наших ученика велика заслуга припада професору Свети Видићу, који је ученике припремао за ово такмичење, као и подршка директора школе Станка Матића, који је обезбедио услове и комплетну гимнастичку опрему.

no images were found

 

Општинско окружно првенство у спортској гимнастици 

Општинско окружно првенство у спортској гимнастици одржано је 12.03. 2014. за ученице, а 13.03. за ученике, у Новом саду у сали Соколског дома.

Ученица Јелена Гркинић (одељење В11),освојила је друго место у појединачној конкуренцији у гимнастичком вишебоју и пласирала се на међуокружно првенство.

Мушка екипа коју су сачињавали: Ђаковић Зоран (Граф44), Обрадовић Лука(Граф21), Тишанович Срђан (Н11), Марковић Ђорђе (Граф44), у веома јакој конкуренцији освојила је прво место и пласирала се на међуокружно првенство, које ће се одржато крајем марта у Новом Саду. Припреме ученика за ово такмичење одвијале су  се под руководством проф. физичког Свете Видића.

 DSC_1784IMG_4287

 DSC_1596DSC_1588