учитавање

Светосавска академија, 2020.

У част Светог Саве, првог српског архиепископа и просветитеља, уприличена је свечана академија у којој су учествовали ученици и професори наше школе word und excel kostenlosen.

Прослава школске славе, Светог Саве, започела је освећењем славског колача, уз учешће ученика, професора, кумова, добротвора и директора школе audible audiobooks mac.

Хор школе, којим руководи професорка Александра Ковачевић, отпевао је Химну Светом Сави и песму  Маријо славна spiele die man nicht downloaden muss.

У свом поздравном говору, директор школе, дипл.инж. Жељко Савић, нагласио је дипломатску и просветитељску улогу Светог Саве и подсетио на његов значај за српску културу herunterladen.

 Ученик одељења Па21, Димитрије Плећаш, одсвирао је две клавирске композиције google drive ordner herunterladen handy.

 На крају је изведен сценски игроказ Завештање Светог Саве, који је, у складу са обележавањем јубилеја 800 година од самосталности Српске православне цркве, приказао догађај који се збио у Никеји 1219.године, када је Свети Сава од цариградског патријарха Манојла издејствовао аутокефалност српске цркве ps4 kann keine updates herunterladen. У драмском делу програма учествовали су ученици графичке и шумарске струке а текст за представу су припремили вероучитељ Саша Куриџа и проф winrar german free full version. српског језика и књижевности, Марија Вукчевић.

Сценографију за представу је радио проф tomtom downloaden gratis. ликовног васпитања  Борислав Николић, који је уједно припремио и изложбу ђачких радова у предворју свечане сале 3d games free full version.

По завршетку званичног програма, директор школе, Жељко Савић, позвао је све присутне на свечани коктел који је организован у холу школе.                                                

Проф keepvid download kostenlos. Марија Вукчевић

 

 

Oдговорите