учитавање

Школско позорје

О животу Милеве Марић Ајнштајн

Представа „Релативност једне љубави“ је настала  по мотивима из дела „Милева Ајнштајн“ Виде Огњеновић, као завршница пројекта о дискриминацији, насиљу и  родној равноправности herunterladen.

Драма открива тужну истину о проблемима и неуспеху једне умне жене, Милеве Марић Ајнштајн, која је остала у сенци свог славног супруга Алберта Ајнштајна grosse datei herunterladen. Милева је покушала да живи не одричући се ни свог ума и генија,  ни своје женствености и потребе да воли и да буде вољена herunterladen.

Представа је приказана и поводом Дана школе, у јуну 2016. године и приликом свечаног отварања 28 images for free for pc. Републичког такмичења грађевинских и геодетских школа и 23. Републичког такмичења текстилних и кожарских школа, у мају ове године herunterladen.

Представу је режирала професорка српског језика и књижевности Славица Белић, а ученици који су учествовали у постављању овог драмског дела на сцену су : Наташа Травица (Милева Марић Ајнштајн), Лука Иличић (Алберт Ајнштајн), Лазар Никитовић (проф wie kann man eine ganze playlist von youtubeen. Вебер), Петар Ђекић (Гросман), Вукашин Марић (Ерат), Стефан Радивојевић (техничка подршка), Бојан Владисављевић и Владимир Латиновић (реквизитери) и Миа Млинаревић (расвета) herunterladen.

Oдговорите