учитавање

Посета Сајму књига у Београду

Наша школа и професори српског језика и књижевности су нас повели у Београд на Сајам књига app store herunterladen chip. Стигли смо и сви смо били одушевљени, нисмо знали да ће бити тако велики избор књига microsoft officeen voor studenten. Међународни београдски сајам књига једна је од најстаријих и најважнијих књижевних манифестација у региону herunterladen. Свака књига је свет за себе, свака нас нечему научи или нас бар подсети на већ научено, а заборављено duolingo kostenlos herunterladen. Књига нам отвара врата једног новог света, а књигом постајемо бољи људи. Запис из Египта гласи: ” Књига је вреднија од свих споменика украшених сликама, рељефом и дуборезом је она сама гради споменике у срцу оног које чита” microsoft worden gratis.

На Сајму књига било је предивно, могли смо видети многе познате писце а наше велико задовољство је било упознати их trials fusion strecken herunterladen. Сајам је имао пуно штандова који су били украшени књигама, изгледао је као огромни лавиринт знања swarmbildspiele download for free. Имали смо прилику да видимо нашу професорку Радмилу Сатарић, која је ове године на Сајму представљала своју књигу ”Стаклене степенице” staroffice kostenlos herunterladen. Били смо пресрећни због ње.

Поред Сајма књига посетили смо Храм Светог Саве, прекрасну грађевину која носи име нашег великог светитеља и просветитеља sim city 4 kostenlos downloaden vollversion deutsch. Следећа дестинација била нам је центар Београда где смо имали слободно време за шетњу и разгледање google chrome download chip. Моје другарице и ја одлазимо на Калемегдан где се пружа прелеп поглед на Београд и његове велике мостове који изгледају као предивни путеви изнад воде који сами стоје у ваздуху. После Калемегдана шетали смо Кнез Михајловом улицом. Ускоро је дошло време за полазак кући. У аутобусу смо сви размењивали утиске о томе како смо се провели на овој једнодневној екскурзији. Жао нам је што је трајало тако кратко. Лепо ми је било  и срећна сам што сам провела овако леп дан у Београду.

Текст написала ученица Лола Рујевић, одељење Н11

Oдговорите