учитавање

ФОТОГРАФИЈА И ПРИРОДНО НАСЛЕЂЕ

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине расписао је конкурс за пројекте у области Модернизације васпитно-образовног рада за који смо добили средства и реализовали пројекат Фотографија и природно наслеђе. Идеја је била да практичну наставу изводимо у природи, парковима, забележимо тренутке и направимо изложбу.
Општи циљ је био унапредити практичне вештине, повезати стечено знање из теорије са примењеном фотографијом и промена средине. Специфични циљеви су били развијање тимског и организационог рада младих, проширивање знања о очувању, значају и утицају животне средине, афирмација и промоција фотографа путем изложбе и одрживости овог пројекта у виду слободних фотографија за преузимање и даљом изложбом фотографија по локалним местима.

Подршку смо, осим школе добили и од родитеља. Простор нам је уступила Културна станица Еђшег у којој је и отворена изложба као завршни део пројекта.

Излагало је 34 ученика из другог, трћег и четвртог разреда, образовни профил Фотограф, а изложбу је погледало у 3 дана преко 200 посетилаца.

Наставници и професори који су учествовали у овом пројекту су Драган Јабланов, Драгана Јаковљевић, Борица Анђелић, Татјана Исаков, Николина Малиновић и Александра Дрљача.

 

 

 

 

[ngg src=“galleries“ ids=“164″ display=“basic_thumbnail“ thumbnail_crop=“0″ number_of_columns=“3″ show_slideshow_link=“0″] 

Неки од приказаних радова:

Oдговорите