учитавање

ТЕХНИЧАР ЗА ОБЛИКОВАЊЕ НАМЕШТАЈА И ЕНТЕРИЈЕРА

ТЕХНИЧАР ЗА ОБЛИКОВАЊЕ НАМЕШТАЈА И ЕНТЕРИЈЕРА

У образовном профилу техничар за обликовање намештаја и ентеријера извршен је спој уметности и технике прилагођен модерном схватању и ивођењу наставе и професионалне едукације insta profile images.

  • Предмети који се изучавају одређени су по угледу на европске наставне планове msn herunterladen.
  • Поред предмета везаних за технологију производње намештаја и конструкцију намештаја, посебан нагласак даје на развијање креативних способности ученика microsoft office professional 2007 download for free. Велико је учешће ликовне групе предмета као што су цртање, теорија форме, теорија дизајна, историја уметности, стилови намештаја, унутрашња декорација, обликовање намештаја download ball games for free. Осим тога, ученици ће у великој мери научити да користе савремене софтверске алате неопходне за успешно обављање послова fireworks video to.
  • Предвиђено је да уечници овог образовног профила могу да нађу себи место и у производњи и у бироима за пројектовање намештаја и ентеријера herunterladen.
  • Структура предмета омогућава наставак школовања како на техничким тако и на факултетима ликовних уметности dazn kostenlos.

 

План рада: