учитавање

Победа на такмичењу “Пословни изазов”

Такмичење “Пословни изазов” је покренуто пре дванаест година са намером да подстакне средњошколце да употребе своје вештине на иновативан начин како би унапредили свој предузетнички дух и повећали своје могућности за запошљавање to download English. У току сваке школске године на шест регионалних Пословних изазова учествује више од 600 ученика из 90 општина у Србији у којима се спроводе образовни програми Достигнућа младих из области предузетништва и финансијске писмености film gratis downloaden van youtube.
08.12. и 10.12. одржано је Регионално такмичење које је окупило ученике средњих школа, и то из Бача, Бачке Паланке, Инђије, Кикинде, Новог Сада, Панчева, Сенте, Сомбора, Старе Пазове, Титела и Вршца herunterladen. Тимови су имали задатак да осмисле производ или услугу који ће у ери лажних вести омогућити људима да дођу до тачних и проверених информација amazon purchased songs. Уз помоћ пословних ментора креирали су бизнис планове и видео презентације за своје идеје које су другог дана такмичења представили члановима жирија kan je appsen op een chromecast.
Победу је однео тим кога су чиниле ученице Техничке школе “Милева Марић-Ајнштајн” у Новом Саду из одељења Дто41– Мина Деспотов, Ивана Пота и Оливера Јоксимовић које је припремала професорка Ивана Ваван icloud für windows 10 downloaden.
Овом победом су обезбедили место у Националном финалу које ће бити одржано у фебруару у Београду, а победници на националном нивоу ће учествовати на Пословном изазову западног Балкана заједно са вршњацима из Хрватске, Босне и Херцеговине и Црне Горе calendar 2018 for free.
Такмичење је реализовала организација Достигнућа младих у Србији које се ове године организовало он лине преко Зоом платформе kann ich die herunterladen.

viber_image_2020-12-11_21-10-32

Image 1 of 4

Oдговорите