учитавање

Републичка смотра ,,Дани ћирилице“

Републичка смотра ,,Дани ћирилице“ одржава се под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије. У духу борбе за очување српске културне баштине, језика и писма ученици се такмиче у области литерарног стваралаштва, калиграфије, илустрација и иницијала.
На овогодишњем конкурсу учествовало је 340 основних и средњих школа из Србије и дијаспоре са више од 5000 пристиглих радова. Поново смо показали да смо талентовани и креативни јер смо и ове године међу најбољима.
 
Награђени ученици:
1. Мариан Буљовчић А41- освојено друго место у категорији илустрација; ментор : проф. Весна Милошевић
2. Невена Бабић Т42- освојено друго место у категорији иницијала (вез); ментор: проф. Весна Милошевић
3. Изабела Сабо Т42-освојено треће место у категорији иницијала (вез); ментор: проф. Весна Милошевић
Специјалну похвалу добила је ученица Јелена Антић Гео31 у категорији иницијала (вез); ментор проф. Славица Белић
 
[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“142″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“0″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ template=“/home/mmarica/public_html/mmaricajnstajn.edu.rs/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery-caption.php“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]
 
 
Oдговорите