учитавање

Прослава Светог Саве, 27. јануар 2021.

Овогодишња прослава школске славе, Светог Саве, због актуелних епидимиолошких мера, протекла је без свечане академије и са дозвољеним бројем присутних bildschirmaufnahme kostenlos herunterladen. Освећењу колача присуствовали су делегирани и награђени ученици, представници стручних већа, помоћници директора и директор школе, Жељко Савић herunterladen. Кум славе био је бивши директор школе, Станко Матић.

У име свих оправдано одсутних, још једном смо стали пред лик Светог Саве, који је нашем народу открио пут ка животу испуњеном љубављу и смислом grabber software for free.

 У свом обраћању присутнима, директор школе, дипл.инг. Жељко Савић, посебно се осврнуо на име  Атанасија Николића, човека који је утемељивач празновања школске славе, Светог Саве e mail. Он је истакао да је на предлог Атанасија Николића, иначе једног од најсвестранијих  људи у Србији свог времена, 1840 problemen meten pdf-bestanden. год. Савиндан установљен као школска слава.

Као и сваке године одабраним ученицима додељене су светосавске награде windows 10 microsoft.com. Рачунар је даровао кум школе, Станко Матић, ком се школа одужила захвалницом, а два лаптопапоклонио је анонимни дародавац, који већ други пут овим лепим и хуманим гестом помаже нашим ђацима wie kann ich auf mein iphone musik herunterladen.

 Директор школе је, на крају, позвао све присутне на част која је приређена у предворју свечане сале и да погледају изложбу коју су поставили наши ученици и наставници у холу школе schrift kostenlosen.

                                                                                    Марија Вукчевић, проф thunderbird emails herunterladen.

 

Oдговорите