учитавање

Милевини таленти 2014. године

Пред препуним свечаним салама 16. 04. У Браће Рибникар и 24. 04.  У Гагариновој наступали су Милевини таленти:

Никола Глишић Дто31 – певач и глумац

Никола Милаковић Гео31 – глумац, битбоксер, певач

Ђорђе Поповић Шт31 – песник

Маријана Спасојевић  Граф41 – џез балерина

Нена Црновчић Н11 – пева

Ђорђе Макленовић Граф15 – пева и свира гитару

Дамјан Миловац Н41 – пева и свира гитару

Урош Поповић Гео21- електрична гитара

Тамара Војновић Т23 – пева и свира гитару

Зорана Оташевић Т22 – хипхоперка

Петка Боројевић Т22 – хипхоперка

Бојана Голубовић Дто41 – пева

Одушевили су све присутне међу којима је било највише њихових вршњака којима је приредба превасходно била и намењена.

Била су то за све, два другачија дана у школи, испуњена музиком, позитивном енергијом, смехом и емоцијама каквих је иначе мало.

Приредба је одржана у инат насиљу, изостанцима и лошим оценама, свакодневним бригама и проблемима. Хвала свима! Поносни смо на вас!

 педагошко-психолошка служба

Слапови талентованости сливали су се у свечаној сали Техничке школе „Милева Марић Ајнштајн’’ 24.04.2014. године. Под моћним утисцима доброг говора, хумора који извире из душе, лепог певања, свирања и играња, пишемо ове редове упознајући вас ко су наши ученици који су нам време, док смо били са њима, учинили лепим и драгоценим.

Никола Глишић, ученик треће године, пријавио се за “Милевини таленти“ јер има таленат певања, али ништа лошији није у глуми и засмејавању публике. Свој таленат за певање открио је пре неколико година у купатилу испод туша, као и већина певача. Највише воли да пева народну музику, још увек није почео интензивно да ради на својим талентима, али свакако то планира у ближој будућности.

Ђорђе Макленовић, музиком се бави већ 12 година. Самоук је, свира гитару, бубњеве, клавир и уз то пева. Члан је бенда „ SKY RIFT “, и види себе као најцењенијег музичара света.

Тамара Војновић, ученица друге године. У млађим годинама учествовала на разним представама. Самоука, свира клавир, гитару и пева. Највише воли страну музику, рок и метал. Певање је чини опуштеном  смиреном, када је тужна воли да свира солаже. Највећа подршка су јој породица и пријатељи, али ту су и професори коју излазе у сусрет уколико има неку пробу у вези певања или глуме. Наравно да жели да се бави овим у будућности, то је оно сто воли, у чему проналази себе и што формира њену личност. Одрасла је уз музику, жели да живи уз њу и да јој живот буде испуњен музиком.

Ђорђе Поповић-Ћапа, ученик треће године, као мали ишао је на драмску секцију више од пет година, ту открива свој таленат глуме, поред глуме и успешног насмејавања публике,Ђорђе је песничка душа. Због несрећне љубави почиње да пише песме, за сада има тридесетак песама, планира да настави да пише и изда своју збирку песама. Инспирацију добија највише у тренуцима среће и туге.

Урош Поповић, ученик прве године, пре седам година почео је да свира гитару. Ишао је у приватну музичку школу, воли да свира све жанрове. По мало свира и клавир и бубњеве. Гитару највише свира када треба да учи.

Никола Милаковић, ученик треће године, његов таленат је BEAT BOX , свој таленат је открио када је покушао да имитира момка са YouTuba. BEAT BOX  ради најчешће када нестане струје у кући, те сам ствара музику како му не би било досадно (кроз смех рекао је Никола). Поред овог талента има и талента за глуму, пре годину дана почео интензивно да се бави глумом, учествује на разним приредбама, планира да настави да се бави глумом и да иде на академију.

Нена Црновчић, ученица прве године, њен таленат певања препознала и открила је професорица музичког у основној школи, од тада стално учествује у хору и приредбама. Обожава да пева страну музику, највише воли да пева док је сама и у тужним тренуцима, али нема нимало страха нити треме испред публике.

Дамјан Миловац, матурант, свој таленат певања открио је пре много година, воли да пева страну музику и домаћи рок. Пева у групи „ Chapter four “ већ три године. Заједно са својом групом учествовао је и певао на неколико фестивала. Каже да му је највише жао што такви таленти и певање не утичу на професоре и оцене у школи.

Бојана Голубовић, матурант, њен таленат је певање. Открила је свој таленат још као мала. Почела је са шест година да пева у црквеном хору и до данас тамо пева. Није се музички образовала, али јој је хор највише помогао да усаврши своје певање. У основној школи певала је као солисткиња, такође и у средњој школи пева као солисткиња и помаже професорици музичког. Највећа подршка јој је тата, тренутно ради са КОРАЛ БЕНДОМ. У најави је и прва њихова песма, себе види у будућности са овим бендом. Волела би да буде успешна и истрајна у свом послу.

Пред препуном салом ученика и професора наше школе таленти су наступили ведро, расположено и амбициозно. Ми их подрзавамо и желимо им велики успех!

Наравно, за њих има пуно простора у раду секција наше школе.

Са лица места за вас извештавају Сања Тодоровић и Татјана Топић, ученице В32

Oдговорите