учитавање

ФОТОГРАФИЈА И ПРИРОДНО НАСЛЕЂЕ

Покрајински секретаријат за образовање, прописе, управу и националне мањине расписао је конкурс за пројекте у области Модернизације васпитно-образовног рада за који смо добили средства и реализовали пројекат Фотографија и природно наслеђе gratis herunterladen mp3. Идеја је била да практичну наставу изводимо у природи, парковима, забележимо тренутке и направимо изложбу herunterladen.
Општи циљ је био унапредити практичне вештине, повезати стечено знање из теорије са примењеном фотографијом и промена средине borderlands 2 dlc herunterladen. Специфични циљеви су били развијање тимског и организационог рада младих, проширивање знања о очувању, значају и утицају животне средине, афирмација и промоција фотографа путем изложбе и одрживости овог пројекта у виду слободних фотографија за преузимање и даљом изложбом фотографија по локалним местима whatsapp foto wil nieten.

Подршку смо, осим школе добили и од родитеља. Простор нам је уступила Културна станица Еђшег у којој је и отворена изложба као завршни део пројекта herunterladen.

Излагало је 34 ученика из другог, трћег и четвртог разреда, образовни профил Фотограф, а изложбу је погледало у 3 дана преко 200 посетилаца microsoft teams herunterladen mac.

Наставници и професори који су учествовали у овом пројекту су Драган Јабланов, Драгана Јаковљевић, Борица Анђелић, Татјана Исаков, Николина Малиновић и Александра Дрљача amazon prime borrowed movies download.

 

 

 

 

Неки од приказаних радова:

Oдговорите