учитавање

Ђачки кутак

УЧЕНИЧКИ РАДОВИ–>

РАЗМЕНА УЏБЕНИКА–>

МИЛЕВИНИ ТАЛЕНТИ–>

УЧЕНИЧКИ ПАРЛАМЕНТ –>

КОДЕКС ПОНАШАЊА –>

САВЕТИ ЗА ДОБРО УЧЕЊЕ (power point) –>

ЂАЧКЕ ВЕСТИ

 

МИЛЕВИНИ ТАЛЕНТИ

Пред препуним свечаним салама 16. 04. У Браће Рибникар и 24. 04. У Гагариновој наступали су Милевини таленти:

Никола Глишић Дто31 – певач и глумац
Никола Милаковић Гео31 – глумац, битбоксер, певач
Ђорђе Поповић Шт31 – песник
Маријана Спасојевић Граф41 – џез балерина
Нена Црновчић Н11 – пева
Ђорђе Макленовић Граф15 – пева и свира гитару
Дамјан Миловац Н41 – пева и свира гитару
Урош Поповић Гео21- електрична гитара
Тамара Војновић Т23 – пева и свира гитару
Зорана Оташевић Т22 – хипхоперка
Петка Боројевић Т22 – хипхоперка
Бојана Голубовић Дто41 – пева

Одушевили су све присутне међу којима је било највише њихових вршњака којима је приредба превасходно била и намењена instagram story sticker download kostenlos.

Била су то за све, два другачија дана у школи, испуњена музиком, позитивном енергијом, смехом и емоцијама каквих је иначе мало.

Приредба је одржана у инат насиљу, изостанцима и лошим оценама, свакодневним бригама и проблемима with which program you can youtube songs. Хвала свима! Поносни смо на вас!

педагошко-психолошка служба

Више прочитајте ОВДЕ.

 

РЕП МУЗИКА КАО ПОЕЗИЈА

У новосадском клубу књижаре Серендипити је изведен је необичан поетски експеримент у коме су учествовали и ученици ТШ “Милева Марић Ајнштајн” neujahrsgrüße 2019 kostenlos downloaden.

Реп музика представљена је као поезија.

Репер, писац и колумниста Марко Шелић Марчело био је звезда вечери, али овај пут само као слушалац своје поезије, а не њен извођач. Клуб су напунили фанови који су дошли да поздраве свог музичког хероја и да виде како њихови вршњаци осећају и говоре поезију коју Марчело репује – од “Куће на промаји”, до “Пегле” program to download from youtube musik.

Догађај је био ревијалног  а не такмичарског карактера, и у њему је учествовало тринаесторо новосадских средњошколаца.

Видео можете погледати ОВДЕ papierkorb für pc kostenlos herunterladen.

 

 

СВЕТОСАВСКА АКАДЕМИЈА

 

РАЗБИЛИ МОНОТОНИЈУ УЧИОНИЦЕ:

Техничка школа „Милева Марић Ајнштајн“ у Новом Саду прави је пример да учионице не морају да изгледају монотоно, са белим зидовима и зеленим таблама.

Ђорђе и Ивана ученици су Средње техничке школе „Милева Марић Ајнтштајн“ у Новом Саду и главни „кривци“, због чега ова учионица не изгледа монотоно warcraft 2 vollversion kostenlos. За израду правог малог ремек дела требало им је недељу и по дана. Међутим, у томе нису били сами. Свако ко је узео оловку или четкицу у руке био им је од велике помоћи. Идеја је била да се ослика мапа Новог Сада и да се истакну најважнији објекти у граду hp drucker herunterladen fehler.

„Ми смо своје знање применили на томе. Изненадили смо се. Мислили смо да нећемо успети, али смо ипак успели да урадимо, иако учионица још није завршена schleswig-holstein app. У току су фини радови“, каже Ђорђе Пујовић.

Сређивање ове учионице финансирали су сами, уз помоћ родитеља и одељенских старешина. Како кажу, изглед старе учионице им се није допадао и желели су нешто да промене. За себе, али и своје школске другаре хтели су место где се може уживати у учењу, али и призору wie mp3 von youtubeen.

„Реакције су фантастичне, сви су одушевљени. Свако ко уђе у учионицу доживи осмех. Надам се да инспиришем и да ћу наставити тако“, каже Ивана Цицка.

Како Ивана истиче, инспирацију проналази свуда око себе, а ако неко има неку посебну идеју, она ће се потрудити да је претвори у уметничко дело вредно дивљења spiele kostenlos billard download.

Видео можете погледати ОВДЕ.

 

ОДЛОМАК ИЗ ПРЕДСТАВЕ СА ШКОЛСКЕ СВЕТОСАВСКЕ АКАДЕМИЈЕ:

 

 

ИЗЛОЖБА ФОТОГРАФИЈА УЧЕНИКА НАШЕ ШКОЛЕ:

 

СРЕЂИВАЊЕ ШКОЛСКОГ ДВОРИШТА: